بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی برخلاف باور بسیار بسیاری نباید حتما گرانترین مدل بازار باشد. در خرید این دستگا‌ها باید تمرکز شما روی این ۴ مورد باشد:

اگر می‌خواهید فرانت اند کار کنید یا توسعه دهنده وب شوید، لپ تاپی با پردازنده Intel Core i3 هم کارتان را راه می‌ اندازد. در واقع برای اکثر کارهای مربوط به کدنویسی در زبان‌های پایتون، C و جاوا دستگاهی با تراشه Intel Core i5 کارتان را راه می‌اندازد.

حافظه رم ۸ گیگابایتی در اکثر موارد کفایت می‌کند اما بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی بهتر است ۱۶ گیگابایت رم داشته باشد. بدین ترتیب حین کدنویسی می‌توانید تب‌های زیادی را در مرورگر هم باز کنید.

از نظر حافظه داخلی حتما لپ تاپی با حافظه SSD انتخاب کنید که به صورت چشمگیری از هارد HDD معمولی سریع‌تر است.

پورت‌های متعدد، شارژدهی بالا و نمایشگر بزرگ با وضوح حداقل فول اچ‌دی از دیگر مزایایی است که کار کردن با دستگاه را برای شما آسان‌تر خواهد کرد.

قیمت بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی چقدر است؟

از این نظر نمی‌توان برای همه افراد یک نسخه واحد پیچید:

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

پس از آشنایی با مشخصات و قیمت لپ تاپ مناسب برنامه نویسی نوبت به معرفی بهترین مدل‌ها می‌رسد.

HP Spectre x360؛ بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در این راهنمای خرید HP Spectre x360 است که طراحی زیبا، سخت‌افزار قدرتمند و نمایشگری چشم‌نواز را در کنار هم دارد.

نمایشگر لمسی امولد این دستگاه با وضوح 4K یکی از بهترین پنل‌های بازار است. کافی است لولا را ۳۶۰ درجه بچرخانید تا یک تبلت قدرتمند و سازگار با قلم دیجیتال داشته باشید.

HP Spectre x360 نه تنها یکی از زیباترین لپ‌تاپ‌ها است بلکه با پردازنده Core i7 نسل دوازدهمی اینتل، ۱۶ گیگابایت رم و حافظه SSD به آسانی هر محیط توسعه یا IDE را اجرا کرده و کدها را به سرعت کامپایل خواهد کرد.

خرید این مدل از بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی را به کاربرانی توصیه می‌کنیم که محدودیت بودجه نداشته و به توان پردازش بالایی برای توسعه اپ نیاز دارند.

مزایا HP Spectre x360

معایب HP Spectre x360

ایسوس ROG Strix G15

بهترین لپ تاپ ایسوس گیمینگ

سری ROG Strix ایسوس شامل لپ‌تاپ‌های گیمینگ و پر قدرتی است که به آسانی قادر به اجرای هر برنامه و حتی بازی سنگینی هستند. ROG Strix G15 که جدیدترین نسل این سری محسوب می‌شود، با پردازنده قدرتمند Ryzen 7 5800H  در کنار کارت گرافیک جدید جی‌فورس RTX 3050 خیالتان را از بابت توان پردازش راحت می‌کند

ایسوس برای نمایشگر هم دست بالا را گرفته و این لپ‌تاپ را به پنل ۱۵.۶ اینچ با وضوح Full HD مجهز کرده که از نرخ رفرش فوق‌العاده ۱۴۴ هرتزی برخوردار است و محتوای بازی‌ها را به روان‌ترین شکل به تصویر می‌کشد.

مزایا:

معایب:

مک بوک ایر ۲۰۲۲؛ لپ تاپ ارزان اپل برای برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

برنامه‌نویسی برای محصولات اپل به یک مک بوک نیاز دارید و ارزان‌ترین گزینه روی میز مک بوک ایر ۲۰۲۲ است. این دستگاه یک ابزار عالی برای برنامه نویسی iOS، اندروید، ویندوز، macOS و مورادی مثل مانند توسعه وب، پایتون و غیره است.

مک بوک ایر ۲۰۲۲ به همان تراشه قدرتمند اپل M2 مجهز است که در مدل‌های گرانتر این خانواده به کار رفته. این تراشه مبتنی بر ARM با موتور پردازش هوش مصنوعی و گرافیک ۸ یا ۱۰ هسته‌ای توان پردازش خیره‌کننده‌ای را به این لپ تاپ بخشیده است.

طراحی آن مثل دیگر محصولات اپل در عین سادگی زیبا و چشم‌نواز است. وزن بسیار کم ۱.۲ کیلوگرمی دارد و ضخامتش از ۱۱.۳ میلی‌متر فراتر نمی‌رود.

نمایشگر Liquid Retina XDR وضوح و کیفیتی عالی دارد و کیبورد و تاچ پد هم حتی با ساعت‌ها کدنویسی شما را خسته نخواهند کرد.

وجود پورت‌های متنوع USB Type-C ،USB 4  و تاندربوت دستتان را برای اتصال انواع لوازم جانبی به دستگاه باز می‌گذارد. باتری ۵۲ وات ساعتی هم به لطف تراشه کم مصرف برای ساعت‌ها شارژدهی خواهد داشت.

مزایا:

معایب:

Dell XPS 15

لپ تاپ مناسب برنامه نویسی

این لپتاپ را به وسطه طراحی عالی، متریال با کیفیت و سخت‌افزار قدرتمند می‌توانیم مک بوک دنیای ویندوز بنامیم.

Dell XPS 15 در نسخه‌های مختلفی با نمایشگر بین ۱۳.۶ تا ۱۷ اینچ عرضه شده و می‌توانید مدل مناسب را بر اساس نیاز و اولویت خودتان انتخاب کنید. به لطف حاشیه‌های اندک نسخه ۱۵.۶ اینچی از آنچه انتظار دارید کوچکتر و کاملا جمع‌و‌جور است.

از نظر سخت‌افزاری هم دستتان برای انتخاب کاملا باز است. اگر توسعه دهنده فرانت اند یا وب هستید و تازه کارتان را شروع می‌کنید، نسخه Core i5 را با ۱۶ گیگابایت رم و گرافیک مجتمع بخرید که ارزان‌تر است.

اگر نیاز به قدرت پردازش بالاتر دارید، سراغ Core i7 یا حتی i9 با گرافیک اختصاصی بروید که به آسانی هر بازی و برنامه‌ای را کامپایل می‌کنند.

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی DELL به نمایشگر OLED مجهز شده که از نظر وضوح در گزینه‌های متفاوتی در دسترس است. بهتر است قید 4K را بزنید چون هم شارژ بیشتری مصرف می‌کند و هم در کار شما تاثیر زیادی نخواهد داشت.

این لپ تاپ نه تنها از Windows Hello پشتیبانی می‌کند، بلکه پورت‌های Thunderbolt 4 و USB-C 3.2 با قابلیت شارژ هم دارد.

مزایا:

معایب:


حتما بخوانید: بهترین لپ‌تاپ‌های ایسوس برای گیمینگ، طراحی و کاربری روزمره


مک بوک پرو ۲۰۲۱؛ بهترین مک بوک برای برنامه نویسی

لپ تاپ اپل برای برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ اپل برای برنامه نویسی مک بوک پرو است و آن را در دست بسیاری از برنامه‌نویسی خبره و زبردست می‌توان دید.

مک بوک پرو حتی با پردازنده اینتل هم یکی از بهترین گزینه‌ها برای برنامه‌نویسان بود و حالا با تراشه قدرتمند M1 Pro یا M1 Max به یک غول تمام عیار تبدیل شده است. عملکرد فوق‌العاده پردازنده ۱۰ هسته‌ای وگارفیک ۳۲ هسته‌ای، ۶۴ گیگابایت رم و تا ۸ ترابایت SSD یعنی با خیالت راحت سراغ هر زبانی می‌توانید بروید و تا چند سال خیالتان از اجرای کدها در یک چشم برهم زدن راحت خواهد بود.

مک بوک پرو در دو مدل ۱۴ و اینچ عرضه شده که هر دو مشخصات سخت‌افزاری و نمایشگر رتینا ۱۲۰ هرتز دارند. پورت‌های دستگاه هم شامل تاندربولت ۴، کارتخوان، HDMI و هدفون جک می‌شود.

اگر قصد برنامه نویسی iOS یا macOS دارید و از نظر بودجه با محدودیت مواجه نیستید، گزینه بهتری از مک بوک پرو پیدا نخواهید کرد.

مزایا:

معایب:

HP Victus 15

بهترین لپ تاپ گیمینگ HP

HP ویکتوس یکی از باکیفیت‌ترین سری محصولات بازار لپ‌تاپ است و نباید از آن غافل شد. لپ تاپ Victus 15 این شرکت با گرافیک قدرتمند انویدیا یعنی RTX 3050 Ti و پردازنده نسل دوازدهم اینتل Core i7-12700H به آسانی از عهده کامپایل و اجرای سریع و روان هر کد و برنامه‌ای برمی‌آید.

این دستگاه با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی و زمان پاسخگویی ۹ میلی‌ثانیه، سیستم خنک کننده قدرتمند و از همه مهمتر قیمت مناسب می‌تواند بهترین لپ تاپ HP برای بازی لقب بگیرد. پنل سریعی که در این مدل به کار رفته با زمان پاسخگویی پایین محتوا را به شکلی روان نمایش می‌دهد.

مزایا:

معایب:

مایکروسافت سرفیس پرو ۹

لپ تاپ برای برنامه نویسی پایتون

کمتر برنامه نویسی سراغ تبلت می‌رود اما مایکروسافت Surface Pro 9 یک تبلت معمولی نیست. از نظر سخت‌افزاری با پردازنده Core i7-1255U نسل دوازده، تا ۳۲ گیگابایت رم و SSD قدرت پردازش بسیار بالایی را برای اجرای برنامه‌ها به ارمغان می‌آورد و در فهرست بهترین مایکروسافت سرفیس قرار دارد.

نمایشگر ۱۳ اینچی سرفیس پرو ۹ وضوح عالی و نسبت تصویر ۳:۲ دارد که با فضای عمودی بیشتر برای کدنویسی عالی است. نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی هم به نمایش روان‌تر محتوا کمک می‌کند و اگر به آن عادت کنید برگشت به ۶۰ هرتز کار آسانی نخواهد بود.

درگاه تاندربولت امکان اتصال به نمایشگر یا پردازشگر گرافیکی اکسترنال eGPU را به شما می‌دهد. سرفیس پرو ۹ از نظر ظاهری هم با روکش خاص یکی از جذاب‌ترین لپ‌تاپ‌هایی است که در بازار پیدا می‌کند.

مزایا:

طراحی جذاب و وزن سبک

سخت‌افزار به روز و قوی

معایب:

قیمت بالا

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی تا ۳۰ میلیون تومان

مدل‌هایی که بالاتر معرفی کردیم قیمت نسبتا بالایی دارند. اگر دنبال لپ تاپ مناسب برنامه نویسی تا ۳۰ میلیون هستید این چند مدل را در نظر داشته باشید:

لنوو مدل IdeaPad 3 – 15ITL6

لنوو استاد عرضه لپ تاپ‌های باکیفیت و خوش قیمت است. مدل IdeaPad 3 – 15ITL6 پردازنده قدرتمند و نسل یازدهمی Core i7 را با قیمتی مناسب برای برنامه نویسی پایتون، جاوا، اندروید و iOS در اختیار شما می‌گذارد.

این لپ تاپ به ۲ گیگابایت گرافیک جی‌فورس MX450 مجهز شده که در پردازش‌های گرافیکی برای برنامه نویسی بازی‌های سطح یا هوش مصنوعی متوسط کمک زیادی به شما می‌کند.

مزایا:

معایب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *